Hoofdeinde Milana 140 cm Beige stof

107,00 €
-18% 88,00 €

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 3 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 3 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van 49,00 € Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Hoofdeinde Milana 140 cm grijze stof Hoofdeinde Milana 140 cm Taupe stof Hoofdeinde Milana 140 cm Beige stof
Andere forma(a)t(en)

Romantisch klassiek design hoofdeinde
Kleur beige

Het Milana hoofdeinde 140 cm is een model van antiekrijke inspiratie. Het is perfect om een chique en romantische sfeer in uw slaapkamer te creëren.

Als u op zoek bent naar een eenvoudig hoofdbord, zonder enige verfijning, zal dit model u verleiden. Het algemene uiterlijk is erg sober, maar het blijft niettemin van grote elegantie. Deze eenvoud wordt benadrukt door de implantatie van metalen bekledingsnagels rondom het hoofdeinde!

De andere troef van dit goedkope hoofdeinde is de stoffen bekleding, verkrijgbaar in zachte tinten, die bevorderlijk zijn voor ontspanning. Hij is verkrijgbaar in beige, taupe, maar ook in grijs. Het is perfect om een chique en warme sfeer in uw slaapkamer te creëren.

Naast zijn gewilde vormgeving, is dit hoofdeinde ook aantrekkelijk door zijn robuuste kant. Het hout dat is gekozen voor zijn structuur geeft het een grote sterkte. Als u op zoek bent naar een bedaccessoire die jarenlang al zijn oorspronkelijke pracht zal behouden, zult u niet teleurgesteld zijn in dit model.

Gebruik dit model om uw slaapkamer goedkoop en binnen enkele minuten te sublimeren! Dit goedkope hoofdbord is gemakkelijk op te zetten. U hoeft geen zwaar werk te doen of professionals in te huren om het te kunnen installeren.

U hoeft het alleen maar tegen een muur te plaatsen, er dan het bed van uw keuze aan toe te voegen, en voila! De operatie duurt maar een paar minuten.

Gerelateerde categorieën: Houten hoofdeinde

Gerelateerde categorieën: Houten bed

Meer informatie
Kleur beige
Materiaal detail doek doek : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
Afmetingen L140 x P8 x H120 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 123 x 11 x 143 cm
Dimensie 140cm
Systeem Vragen
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs in het algemeen gevonden 319,00 €

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt