Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-25% op alles - code : 25BLACKFRIDAY

Goedkope design salontafel

Menzzo.fr biedt een grote keuze aan design salontafels voor de beste prijs . Ontdek ontwerper en praktische tabellen: het opheffen salontafel of salontafel met opbergruimte. Ontdek ook de nieuwe modellen ronde salontafels en zwarte salontafels met een gedistingeerde uitstraling, glazen salontafels of personaliseerbare salontafels voor een moderne inrichting of zelfs houten salontafels voor een eigentijdse en warme woonkamer. Deze zeer design salontafels zullen uw interieur transformeren en zijn ideaal om ruimte te besparen.

Onze vierkante salontafels en onze rechthoekige salontafels zullen u niet onverschillig laten! Dankzij onze in elkaar passende salontafels, met lades, in gelakt massief hout of in kunststof, herontdek je het plezier van het bezitten van een eigentijds en chic meubelstuk.

De salontafel van Menzzo

Een echt decoratiegereedschap, ontdek onze moderne salontafels die uw interieur zullen verfraaien. Praktisch en stijlvol, onze bijzettafels zullen ongetwijfeld aan uw verwachtingen voldoen!

Bekijk de BLACK FRIDAY-prijzen Ik ga ervoor >>
Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
type/Aantal gloeilampen
type hoek
diameter
bipolart
extensible
hauteur_ajustable
espace_rangement
rangement_type
rangement_equipement
rangement_ouverture
gigogne
assise_matelassee
dossier_matelasse
assise_pivotante
sofa_type
forme_canape
armchair_type
dimension_sommier
bed_elements
bed_type
for_bed
for_angle
type_douille
fournie
entretien
is_electrical
type_attachment
type_rideau
motif_rideau
nb_pieces
piece
mattress_type
coussin_type
removable
luminous
bed_rangement_type
fonctions
approximate_width
approximate_length
approximate_height
emplacement
specificity
facade_type
type_of_product
sold_with
destination
theme
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power_watts
dikte (mm)

Voordelige salontafels: het hart van uw woonkamer


Vind alle modellen goedkope salontafels op Menzzo.be. Onze catalogus biedt verschillende kleuren en materialen (wit, eiken, hout, rond, glas) en nog veel meer om zo goed mogelijk bij uw interieur te passen!

Toegankelijk ook als je zit, de salontafel in de woonkamer is een tafel die veel wordt gebruikt in de woonkamer rond een bank. Als hoofdbestanddeel van uw meubels en decoratie plaatsen we de salontafel in het hart van de woonkamer. Het is zo geplaatst dat de inzittenden van een bank of een fauteuil er toegang toe hebben. Zo kunnen ze daar voorwerpen neerleggen die ze gewend zijn te gebruiken. Meubels met een verhoogde bruikbaarheid, de salontafel is het meubelstuk dat u in uw woonkamer moet hebben. Er zijn verschillende vormen, met ontwerpen die zowel mooi, verfijnd als modern zijn. Zoek in deze categorie verschillende kleuren op basis van uw voorkeuren. Maak je keuze en bestel de design salontafel met het blad dat jij nodig hebt. Ontdek ook onze salontafels met opbergruimte voor een praktisch gemak, zelfs een stap hoger!