Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€15 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 15FRESH

Goedkope design salontafel

Menzzo.fr biedt een grote keuze aan design salontafels voor de beste prijs . Ontdek ontwerper en praktische tabellen: het opheffen salontafel of salontafel met opbergruimte. Ontdek ook de nieuwe modellen ronde salontafels en zwarte salontafels met een gedistingeerde uitstraling, glazen salontafels of personaliseerbare salontafels voor een moderne inrichting of zelfs houten salontafels voor een eigentijdse en warme woonkamer. Deze zeer design salontafels zullen uw interieur transformeren en zijn ideaal om ruimte te besparen.

Onze vierkante salontafels en onze rechthoekige salontafels zullen u niet onverschillig laten! Dankzij onze in elkaar passende salontafels, met lades, in gelakt massief hout of in kunststof, herontdek je het plezier van het bezitten van een eigentijds en chic meubelstuk.

De salontafel van Menzzo

Een echt decoratiegereedschap, ontdek onze moderne salontafels die uw interieur zullen verfraaien. Praktisch en stijlvol, onze bijzettafels zullen ongetwijfeld aan uw verwachtingen voldoen!

Filteren
Zoeken op promo :

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Verlichting
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Van laag naar hoog sorteren
- 304 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 304 producten -
Pagina

Voordelige salontafels: het hart van uw woonkamer


Vind alle modellen goedkope salontafels op Menzzo.be. Onze catalogus biedt verschillende kleuren en materialen (wit, eiken, hout, rond, glas) en nog veel meer om zo goed mogelijk bij uw interieur te passen!

Toegankelijk ook als je zit, de salontafel in de woonkamer is een tafel die veel wordt gebruikt in de woonkamer rond een bank. Als hoofdbestanddeel van uw meubels en decoratie plaatsen we de salontafel in het hart van de woonkamer. Het is zo geplaatst dat de inzittenden van een bank of een fauteuil er toegang toe hebben. Zo kunnen ze daar voorwerpen neerleggen die ze gewend zijn te gebruiken. Meubels met een verhoogde bruikbaarheid, de salontafel is het meubelstuk dat u in uw woonkamer moet hebben. Er zijn verschillende vormen, met ontwerpen die zowel mooi, verfijnd als modern zijn. Zoek in deze categorie verschillende kleuren op basis van uw voorkeuren. Maak je keuze en bestel de design salontafel met het blad dat jij nodig hebt. Ontdek ook onze salontafels met opbergruimte voor een praktisch gemak, zelfs een stap hoger!

Filteren
Categorieën
Promotie
Kleur
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren
Loading...