Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-12% op alles - Code: 12SUNNY
-16% korting op elk €300 aan aankopen - Code: 16SUNNY300

3-zits vaste bank

Een 3-zitsbank is de ideale oplossing om een echte ruimte van comfort en gezelligheid te bieden in een woonkamer. Van de vaste leren bank, fluwelen of stoffen bank, de driezits banken van Menzzo.fr met een eigentijds design passen gemakkelijk in elke woonkamer, dankzij hun gevarieerde kleuren, die variëren van zwart over wit via rood en taupe. Ideaal om een modern interieur te begeleiden, onze vaste 3-zits stoffen zitbanken bieden een comfortabele zit die u op lange termijn zal dienen. Aarzel niet om onze prachtige hoekbanken te bekijken, die een uitstekende vervanging zijn als u weinig ruimte heeft.


De stoffen 3-zitsbank van Menzzo

Ideaal voor het ontvangen van uw gasten, het biedt hen een uitstekende zitkwaliteit en is het meubel dat u nodig heeft voor een geslaagde receptie. Design en voordelig, de 3-zits zitbank in stof is de garantie voor een geslaagde receptie. Neem geen genoegen meer met alleen een basisbank. De 3-zits bank van Menzzo is een echt decoratief stuk gereedschap voor in je woonkamer of je kantoor. Het moeilijkste zal zijn om te kiezen!

Filteren
Zoeken op promo :

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Verlichting
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Van laag naar hoog sorteren
- 102 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 102 producten -
Pagina

De driezitsbanken van Menzzo

In dezelfde stijl als zijn alter ego, de tweezitsbank , biedt de driezitsbank een warme ruimte voor discussie en ongeëvenaarde gezelligheid. Een driezitsbank in de woonkamer is de garantie voor een familiale sfeer, een warmte die daar permanent heerst en bevorderlijk is voor ontspanning, die gasten unieke momenten van delen en opgewektheid biedt die we keer op keer zouden willen herbeleven. Net als bij de verschillende meubelproducten die door onze winkel worden aangeboden, wordt speciale zorg besteed aan het ontwerp van elke 3-zitsbank om de kwaliteit en een lange levensduur van elk model te garanderen.

Sommige modellen zijn driezitsbankmodellen die kunnen worden omgebouwd tot een bed, waardoor dit meubelstuk wat veelzijdigheid in uw huis krijgt. De gebruikte materialen zijn dezelfde als voor de tweezitsbank (stof, fluweel, leer, enz.), En bieden een comfortkwaliteit die maar weinig meubels kunnen reproduceren. Menzzo is geïnspireerd door de cultuur en traditie van verschillende landen om u verschillende stijlen driezitsbanken aan te bieden. Ontdek nu ons ruime assortiment driezitsbanken en de laatste nieuwigheden van Menzzo. Zie ook onze pagina's banken en Chesterfield fauteuils , onze slaapbanken en express en tenslotte onze fauteuils en voetenbankjes om uw woonkamer te perfectioneren. Voor vragen over de aankoop en levering van uw 3-zitsbank of andere zitbanken , het onderhoud ervan of andere informatie, aarzel niet om contact op te nemen met het team van onze winkel.

Filteren
Categorieën
Promotie
Kleur
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren
Loading...