Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-8% op alles - Code: 8SUNNY
-12% van de 2 gekochte producten - Code : 12SUNNY2
-13% van de 3 gekochte producten - Code : 13SUNNY3
Zoeken op promo :

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
  • Verlichting

Goedkoop bed met opbergruimte

Een bed met opberger is een effectieve oplossing om de opbergruimte van een slaapkamer aanzienlijk te vergroten. Door een lade te openen of een boxspring omhoog te brengen, bieden de bedden met opberger van Menzzo.fr grote ruimtes om alle spullen op te bergen die moeite hebben om hun plek in huis te vinden. Een bed met opberger, design, chic en praktisch, het is meer ruimte en comfort in de slaapkamer.


Bed met lades

De bedden met lades die Menzzo aanbiedt zijn een alternatief voor de bedden met klassieke opbergers die meestal een commode onder de matras hebben . De lades bieden meer praktische toegang voor hun eigenaars en voorkomen dat het bed moet worden opengeritst om toegang te krijgen tot de opbergdoos . Ze zijn ruim en praktisch en kunnen veel dingen opbergen, zoals kinderspeelgoed of persoonlijke bezittingen. Voor degenen die toegang willen hebben tot nog meer opbergruimte, ontdek nu ons aanbod op nachtkastjes !

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 78 producten -
Pagina
Van laag naar hoog sorteren
- 78 producten -
Pagina

Bedden met design en goedkope opslag

Menzzo biedt de nieuwste trendy opbergbedden. Design en goedkoop, het zijn echte decoratietools voor je eigen slaapkamer of logeerkamer. Comfortabel, modern, ze kunnen zich aanpassen aan verschillende sferen en tegelijkertijd een onmiskenbaar cachet aan uw kamer toevoegen. Gemaakt van de beste materialen, dit zijn stevige bedden die je op lange termijn een goede nachtrust bezorgen. Aarzel niet om tegelijkertijd uw matras te kiezen om u het ultieme comfort en een uitzonderlijke slaapkwaliteit te garanderen, en uw hoofdeinde om de decoratie van uw kamer compleet te maken. Om uw selectie te verbreden, kunt u ook onzeenkele ofdubbele bedden en onzekinderbedden raadplegen .

Filteren
Categorieën
Promotie
Kleur
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Breedte
Diepte
Hoogte
prijs
Filteren
Loading...