Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-18% op alles - code : 18MARCH

TV-standaard

Menzzo blijft u verrassen door u een prachtige lijn tv-meubels aan te bieden. U vindt ongetwijfeld degene die bij uw interieur past en zo de praktische kant en de gezellige kant op elkaar afstemt! Al onze tv-kasten zijn inderdaad ontworpen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken: ze zijn uitgerust met tal van opbergers, lades of planken om bij te dragen tot een optimale opberging u kunt ook ons assortiment dressoirs en opbergdozen ontdekken voor meer ruimte en opbergruimte ! Blader verder en ontdek onze nieuwe meubellijn die uw interieurdecoratie compleet maakt!

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
type/Aantal gloeilampen
type hoek
diameter
bipolart
extensible
hauteur_ajustable
espace_rangement
rangement_type
rangement_equipement
rangement_ouverture
gigogne
assise_matelassee
dossier_matelasse
assise_pivotante
sofa_type
forme_canape
armchair_type
dimension_sommier
bed_elements
bed_type
for_bed
for_angle
type_douille
fournie
entretien
is_electrical
type_attachment
type_rideau
motif_rideau
nb_pieces
piece
mattress_type
coussin_type
removable
luminous
bed_rangement_type
fonctions
approximate_width
approximate_length
approximate_height
emplacement
specificity
facade_type
type_of_product
sold_with
destination
theme
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power_watts
dikte (mm)
Filteren
Sorteer op :

Tv-meubelen voor elke decoratiestijl

Een wit tv-meubel in Scandinavische stijl nodig in je woonkamer? Of toch liever een tv-meubel aan de muur? Of gewoon een design tv-meubel voor in je kleine woonkamer? Bij Menzzo vind je de ideale en unieke tv-meubel die bij jouw woonkamer past.


Onze scandinavische tv meubelen

Strak, authentiek, functioneel en warm, Scandinavisch design is een goed alternatief om de smaak in je woonkamer terug te brengen. Wacht niet langer, waag de Scandinavische stijl en koop onze tv meubelen voordelig bij Menzzo.


Design tv-meubelsets

De woonkamer is een belangrijke ruimte in huis. Het moet vriendelijk en plezierig zijn, omdat de meeste van uw momenten zich in de laatste zullen afspelen. De inrichting van je woonkamer moet daarom goed gekozen zijn en je eigen imago weerspiegelen. Onze esthetische, functionele en goedkope tv-kasten passen bij het decor, ongeacht de stijl van uw bank of salontafel.


Tv-banken voor kleine woonkamers

Onze tv-banken zijn erg praktisch voor grote woonkamers of zelfs kleine woonkamers die een make-over willen. Al onze tv-standaards hebben lades waarin u alles wat u niet wilt zien rondslingeren, kunt opbergen, terwijl u het binnen handbereik houdt. Voor uw kamer en als u een tv heeft, aarzel dan niet om een van onze tv-banken te kiezen, vergezeld van een console of een nachtkastje .


Kiest u voor een design tv-meubel voor aan de muur?

Met deze lage kasten, deze wandvitrines en deze meerdere planken, zullen onze wand- en design tv-kasten je voorzien van alle benodigde opbergelementen. In wit, zwart of hout, u vindt ongetwijfeld de tv-kast van uw dromen. Denk aan je filmavonden en middagen met vrienden en aarzel niet om nu je tv-meubel aan de muur te kiezen bij Menzzo.