Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-19% op alles - Code: 19FALL

Opklapbare en uitschuifbare salontafel

De opklapbare salontafel is ideaal voor kleine ruimtes of als bijzettafel . Perfect als woonkamer-, keuken- of eetkamertafel, de uitschuifbare salontafel kan worden getransformeerd om plaats te bieden aan uw gasten. Ideaal voor een studio of een klein appartement, ze besparen je ruimte. Onze design salontafels zijn praktisch en passen zich aan uw interieur aan dankzij een brede waaier aan kleuren: zwart , taupe , bruin, wit of grijs. De modulaire tafel is ook verkrijgbaar in meer kleurrijke tinten: blauw, rood, paars, beige of vintage houteffect.

Modulaire salontafel

Om de sfeer van uw decoratie niet op te offeren, zijn onze opklapbare salontafels trendy dankzij eigentijdse materialen en kleuren. Onze uitschuifbare heftafels zijn verkrijgbaar in een gelakte of matte afwerking . Druk uw smaak voor design uit met onze wit gelakte opklapbare salontafel . Uitgerust met aluminium poten zijn deze transformeerbare tafels gemaakt om lang mee te gaan. Onze salontafels zijn eigentijds en in loftstijl en bieden plaats aan 6, 8 of 10 personen.

Voor thuis is de Menzzo heftafel het praktische en ideale product met zijn hefblad.

Loading...
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Verlichting
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Design salontafel


Ontdek de modellen salontafels van Menzzo design in onze online winkel. De uitschuifbare en opklapbare salontafels zijn handig voor het plaatsen van borden, glazen of koffiekopjes. Modieus en trendy, de glazen opklapbare salontafels blokkeren het licht niet. Altijd populair, vind ook onze modellen houten liftbare salontafels. Ga voor kleine ruimtes voor salontafels in strakke witte stijlen die soberheid integreren en in elke woonkamer passen.


Uitschuifbare salontafels voor alle smaken


Trendy en modieus vindt u in de Menzzo-catalogus ook de nieuwste modellen salontafels met hefblad. U kunt ook kiezen voor salontafels met opbergruimte , houten of glazen salontafels en voor een veel persoonlijkere keuze kunt u onze personaliseerbare salontafels raadplegen. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Vind al onze salontafelmodellen op onze site.

Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
Filteren