Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - code : 10SPRING24
of -14% van de 2 gekochte producten - code : 14SPRING2

Opklapbare en uitschuifbare salontafel

De opklapbare salontafel is ideaal voor kleine ruimtes of als bijzettafel . Perfect als woonkamer-, keuken- of eetkamertafel, de uitschuifbare salontafel kan worden getransformeerd om plaats te bieden aan uw gasten. Ideaal voor een studio of een klein appartement, ze besparen je ruimte. Onze design salontafels zijn praktisch en passen zich aan uw interieur aan dankzij een brede waaier aan kleuren: zwart , taupe , bruin, wit of grijs. De modulaire tafel is ook verkrijgbaar in meer kleurrijke tinten: blauw, rood, paars, beige of vintage houteffect.

Modulaire salontafel

Om de sfeer van uw decoratie niet op te offeren, zijn onze opklapbare salontafels trendy dankzij eigentijdse materialen en kleuren. Onze uitschuifbare heftafels zijn verkrijgbaar in een gelakte of matte afwerking . Druk uw smaak voor design uit met onze wit gelakte opklapbare salontafel . Uitgerust met aluminium poten zijn deze transformeerbare tafels gemaakt om lang mee te gaan. Onze salontafels zijn eigentijds en in loftstijl en bieden plaats aan 6, 8 of 10 personen.

Voor thuis is de Menzzo heftafel het praktische en ideale product met zijn hefblad.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
type/Aantal gloeilampen
type hoek
diameter
bipolart
extensible
hauteur_ajustable
espace_rangement
rangement_type
rangement_equipement
rangement_ouverture
gigogne
assise_matelassee
dossier_matelasse
sofa_type
forme_canape
armchair_type
dimension_sommier
bed_elements
bed_type
for_bed
for_angle
type_douille
fournie
entretien
is_electrical
type_attachment
type_rideau
motif_rideau
nb_pieces
piece
mattress_type
coussin_type
removable
luminous
bed_rangement_type
fonctions
approximate_width
approximate_length
approximate_height
emplacement
specificity
facade_type
type_of_product
sold_with
destination
theme
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
breedte
hoogte
power_watts

Design salontafel


Ontdek de modellen salontafels van Menzzo design in onze online winkel. De uitschuifbare en opklapbare salontafels zijn handig voor het plaatsen van borden, glazen of koffiekopjes. Modieus en trendy, de glazen opklapbare salontafels blokkeren het licht niet. Altijd populair, vind ook onze modellen houten liftbare salontafels. Ga voor kleine ruimtes voor salontafels in strakke witte stijlen die soberheid integreren en in elke woonkamer passen.


Uitschuifbare salontafels voor alle smaken


Trendy en modieus vindt u in de Menzzo-catalogus ook de nieuwste modellen salontafels met hefblad. U kunt ook kiezen voor salontafels met opbergruimte , houten of glazen salontafels en voor een veel persoonlijkere keuze kunt u onze personaliseerbare salontafels raadplegen. U vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Vind al onze salontafelmodellen op onze site.