Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€18 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 18FALL100
€20 korting op elke €100 aan aankopen van de 2 gekochte producten - Code: 20FALL2

Designer en goedkope spiegels van Menzzo.fr

De spiegel is meer dan een stuk glas, het is ook een handig alledaags designobject. Dit is de reden waarom u kwaliteitsspiegels moet kiezen met een onberispelijke moderne stijl. Verkrijgbaar in verschillende vormen, ze vullen je met hun scherpte. Of u nu rechthoekig, vierkant, ovaal of ruitvormig bent, u zult er zeker van houden en begeren. Deze spiegels zijn ook omlijst door fijn bewerkte en gebeitelde werken. Wat hun kwaliteit betreft, er is geen twijfel mogelijk, en hun weerstand getuigt ervan. De verschillende modellen zullen u tevreden stellen met hun bijdrage op het gebied van decoratie: u heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen eenvoudige spiegels, met strass-steentjes, spiegels met meerdere frames en grote wandspiegels. Tot slot wordt u verleid door het harmonieuze kleurenspel van de monturen die één lichaam vormen met de weerspiegeling van uw mooie figuur op het ijs. Aarzel niet om uw goedkope designspiegels te vergezellen met vloerkleden om uw kamer wat meer warmte te geven.


De wandspiegel

De wandspiegel is een echt decoratief hulpmiddel. In tegenstelling tot staande spiegels, is hij aanpasbaar aan elke kamer en kun je spelen met ruimtes. Met onze wandspiegels kunt u uw kamers meer diepte geven, waardoor ze meer volume krijgen. Het verbetert ook de helderheid van de kamer. Je hebt de mogelijkheid om het zowel in je slaapkamer als in je woonkamer te plaatsen, omdat de stijl chic en verfijnd is.

Loading...
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Verlichting
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Goedkope en designer menzzo-spiegels

De designer en goedkope spiegels van Menzzo.be zijn echte gereedschappen voor interieurdecoratie. Hiermee kunt u uw kamer naar wens personaliseren. Er zijn veel keuzes mogelijk omdat het assortiment breed is. Ontdek nu onze moderne, eigentijdse of modieuze spiegels. Rond, vierkant, rechthoekig of met strass steentjes, je vindt er ongetwijfeld wat je nodig hebt. Praktisch door hun grootte, zullen ze je toelaten om jezelf van de grond af te bewonderen om alleen het beste van jezelf naar boven te halen. Aarzel niet om de rest van ons assortiment design deco te ontdekken, inclusief ons bestek en onze categorie tafelgerei om uw eettafel te verfraaien.

Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
Filteren