Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-8% op alles - Code: 8SUNNY
-12% van de 2 gekochte producten - Code : 12SUNNY2
-13% van de 3 gekochte producten - Code : 13SUNNY3
Zoeken op promo :
30%

Zoeken op categorie :

 • Tafels, salontafels
 • Stoelen, krukken
 • Banken, fauteuils
 • Bedden, hoofdeinden
 • Meubels, opslag
 • Keuken, badkamer
 • Kinderen
 • Decoratie, textiel
 • Verlichting

KOFFIETAFEL MET OPBERGRUIMTE

Een salontafel met opbergruimte verbindt eindelijk het nuttige met het aangename. Design en goed ontworpen, Menzzo.fr salontafels met opbergruimte bieden nieuwe, discrete en ruime opbergruimtes, die een nieuw opbergvolume in huis creëren. De salontafel met opberger is onmisbaar in het interieur van vandaag. Vind ook op onze speciale pagina al onze nieuwe modellen grijze salontafels . Vind de praktische bruikbaarheid van uw kamer opnieuw uit en word een opbergtas. Koop aan een lage prijs opbergmeubels in eiken, kunststof of teak voor alle stijlen van interieurdecoratie, ideaal om uw tv in uw woonkamer te plaatsen!


Design salontafel met opberger

Naast het handige en praktische aspect, laten de design salontafels met opbergruimte van Menzzo je ook vanuit een andere hoek naar je interieur kijken. Hun design brengt zeker een vleugje modern in je woonkamer of eetkamer. Onmisbare modemeubels, ze passen perfect in elke omgeving. Door hun praktische bruikbaarheid zijn ze ideaal voor een receptie of een cocktaildiner met vrienden. Aarzel niet om al ons aanbod op salontafels te ontdekken in de online catalogus van Menzzo.fr

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
- 7 producten -
Van laag naar hoog sorteren
- 7 producten -

Menzzo salontafels met opbergruimteWe hebben tegenwoordig steeds minder ruimte. Enerzijds omdat de oppervlaktes van de kamers steeds kleiner worden, en anderzijds omdat de effecten die niet op korte termijn weg te werken zijn (kranten, tijdschriften, persoonlijke documenten, enz.) Zich opstapelen. Het is daarom belangrijk om meubels in ons interieur te hebben met opbergmiddelen die weinig ruimte innemen: de salontafel met opbergruimte voldoet aan al deze criteria. Het is ideaal voor woonkamers, wachtkamers, maar ook voor persoonlijke bibliotheken. Alle nieuwe menzzo-producten zijn slechts een klik verwijderd, vierkante salontafel, voor de woonkamer, de slaapkamer beschikbaar in onze e-shop of in onze winkel. Vind de rode, klassiek design salontafels en alle modellen bijzettafels en nog veel meer in onze e-shop.

 • De Florida salontafel die een vrij groot niet-hermetisch opbergvak biedt;
 • De New up salontafel met een volumineuze opberglade en enkele lagere opbergruimtes
 • De opklapbare salontafel of opklapbare salontafel die een beschermde opslagruimte biedt die kan worden ontdekt door het bovenste deel van de kast omhoog te brengen.

 • Bezoek onze catalogus met salontafels met opbergruimte op onze categoriepagina. En voor meer keuzes, nodigen we u uit om onze glazen of personaliseerbare salontafels te raadplegen.

  Filteren
  Categorieën
  Promotie
  Kleur
  Beschikbaarheid
  Forme
  Material
  Dimensie
  Aantal plaatsen
  Aantal gasten
  Aantal producten
  Aantal personen
  Type/Number of bulbs
  Type hoek
  Diameter
  Breedte
  Diepte
  Hoogte
  prijs
  Filteren
  Loading...