Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-18% op alles - code : 18MARCH

Eigentijdse rechthoekige of vierkante salontafels

Het glas op een salontafel geeft op het eerste gezicht een indruk van design en moderniteit. De glazen salontafels van Menzzo.fr bieden u alle gebruiksmogelijkheden en alle gezelligheid, met het onderhoudsgemak en de helderheid die glas in een interieur brengt. Met deze eigentijdse salontafels kun je ook spelen met de helderheid van je kamer! Ontdek de volledige collectie salontafels van gehard glas en eigentijdse salontafels van Menzzo. Vind onze modellen in moderne stijlen, spiegels, zeefdruk, nestkasten en nog veel meer in onze salontafelsectie.Ontdek ook al onze modellen salontafels met opbergruimte voor opbergliefhebbers!

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
type/Aantal gloeilampen
type hoek
diameter
bipolart
extensible
hauteur_ajustable
espace_rangement
rangement_type
rangement_equipement
rangement_ouverture
gigogne
assise_matelassee
dossier_matelasse
assise_pivotante
sofa_type
forme_canape
armchair_type
dimension_sommier
bed_elements
bed_type
for_bed
for_angle
type_douille
fournie
entretien
is_electrical
type_attachment
type_rideau
motif_rideau
nb_pieces
piece
mattress_type
coussin_type
removable
luminous
bed_rangement_type
fonctions
approximate_width
approximate_length
approximate_height
emplacement
specificity
facade_type
type_of_product
sold_with
destination
theme
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power_watts
dikte (mm)
Filteren
Sorteer op :

Menzzo goedkope glazen salontafels


Glazen salontafels bieden zeker minder weerstand dan houten salontafels , maar feit blijft dat ze ongeëvenaarde voordelen hebben die ze ontlenen aan hun hoofdmateriaal: glas. Het is een heel modern materiaal. Glas heeft inderdaad deze prestigieuze kant die andere materialen niet hebben. Glas heeft het vermogen om licht op te vangen en de illusie te wekken dat de kamer waarin we ons bevinden ruimer is dan het in werkelijkheid is. Ook heeft glas, vanwege de schittering die het afgeeft wanneer het wordt benadrukt door felle lichten (LED, geel, enz.), De mogelijkheid om een sfeer te creëren die specifiek is voor sociale kringen. Het is perfect sociaal met andere materialen die de glans versterken (plastic, verschillende metalen, roestvrij staal, enz.).


Menzzo biedt u verschillende soorten salontafels van gehard glas, zoals de nestbare glazen salontafel, de glazen salontafels met verschillende enkele en tweekleurige Cuadro-elementen en verschillende andere materialen die met glas te maken hebben, zoals de letter, de CityCab, om citaten te vermijden alleen deze. Vind het volledige assortiment goedkope glazen salontafels op onze categoriepagina. Ook op de salontafels vind je ons hele aanbod terug.


Glazen salontafels voor een steeds assertievere uitstraling

Rond, ovaal, vierkant of zelfs zeshoekig, en verkrijgbaar in glas, metaal of hout, is de salontafel een essentieel decoratief meubel. Bent u op zoek naar een ultra-chique en trendy salontafel, dan biedt Menzzo een ruime keuze aan goedkope modellen zodat u kunt kiezen voor een verstelbare of personaliseerbare salontafel .


Glas, een tijdloos materiaal

Zeer modern en verfijnd, glas biedt een zekere esthetische en ongeëvenaarde originaliteit. De nestbare salontafel heeft een strakke stijl en vorm, een combinatie van design en functionaliteit. Deze salontafel van transparant glas heeft modulaire en verstelbare tafelbladen, die onder elkaar kunnen worden opgeborgen.

Het LOUANE-model heeft een vierkant blad van rookglas en een ultrachique goudkleurige roestvrijstalen structuur. Het zal uw kamer aankleden en een zeer elegante toets geven aan de inrichting van uw woonkamer.

Het model Pégo heeft een zeer eenvoudige stijl, met een rechthoekig glazen blad en goudkleurige roestvrijstalen pootjes. Deze salontafel integreert gemakkelijk in uw interieur en zal uw decoratiestijl benadrukken.


Ontwerp in je woonkamer

De combinatie van hout met glas geeft een zeer chique design, zoals bij dit model in glas en MDF. Deze salontafel heeft een zeer eigentijdse uitstraling. Door zijn vorm en kleur zijn het zeer stijlvolle en ultramoderne meubelen.

De PRISMA salontafel is erg elegant. Het ronde blad met transparant glas gecombineerd met een goudkleurige metalen structuur geeft uw woonkamer een zeer originele en designaccent. De modellen SYDNEY of OPERA zijn erg mooie salontafels die perfect bij je interieur passen.

Ontdek andere modellen salontafels, in gehard glas en met verschillende elementen, een- of tweekleurig, allemaal verkrijgbaar in verschillende materialen bij Menzzo en profiteer van de scherpste prijzen.