Hoofdeinde Milana 180 cm Beige stof

€ 137,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 1 week
Dit item komt binnen ongeveer 1 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 49,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Hoofdeinde Milana 180 cm grijze stof Hoofdeinde Milana 180cm stof taupe Hoofdeinde Milana 180 cm Beige stof
Andere forma(a)t(en)

Romantisch klassiek design hoofdeinde
Kleur beige

Wilt u uw slaapkamer moderniseren? Kies het model Milana. Met zijn klassieke ontwerp is hij perfect om een romantische sfeer te creëren in de echtelijke slaapkamer.

Dit model van 180 cm breed is perfect geschikt voor grote tweepersoonsbedden. Het is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsmodel dat ook een decoratief tintje aan uw slaapkamer zal geven.

Het Milana hoofdeinde 180 cm valt ook op door zijn antiek-chique design. Het zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van vintage meubelen, maar die toch een vleugje moderniteit in hun slaapgedeelte willen brengen.

Heel eenvoudig, dit goedkope hoofdeinde harmonieert gemakkelijk met elk decor. Of uw interieur nu klassiek of eigentijs is, dit hoofdbord zal daar altijd zijn plaats vinden. De stoffen bekleding is beige, maar is ook verkrijgbaar in taupe en grijs.

U zult dit hoofdeinde ook waarderen vanwege zijn eenvoudige uitstraling, maar met een vleugje fantasie, dankzij de aanwezigheid van metalen bekledingsnagels aan de hoge randen van de structuur.

Naast zijn esthetische uitstraling, is dit model ook aantrekkelijk vanwege zijn grote robuustheid. Als u op zoek bent naar een stevig hoofdbord die door de jaren heen niet kromtrekt, dan is dit model ideaal. De structuur van kwaliteitshout garandeert een hoge weerstand.

Ga voor dit goedkope, eenvoudig te installeren hoofdeinde en transformeer het algehele gevoel van uw slaapkamer in minder tijd dan nodig is om het zo te zeggen!

Gerelateerde categorieën: Houten hoofdeinde

Gerelateerde categorieën: Houten bed

Meer informatie
Kleur beige
Materiaal detail doek doek : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
Afmetingen L180 x P8 x H122 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 123 x 11 x 183 cm
Dimensie 180cm
Systeem Vragen
Eenvoudige montage Eenvoudige montage

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt