Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-8% op alles - code : 8SEPTEMBER23
of -12% van de 2 gekochte producten - code : 12BUY2

Scandinavische Klarys fauteuil beige stof

94,00 €

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 10 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 10 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van 25,00 € Andere bezorgmethoden >
Kleuren
Scandinavische fauteuil Klarys stof Cream Scandinavische Klarys stoffen patchwork fauteuil Scandinavische Klarys fauteuil van grijs fluweel Scandinavische Klarys fauteuil van zwart fluweel Scandinavische fauteuil Klarys Rood Stof Scandinavische Klarys fauteuil beige stof

Comfortabele Scandinavische fauteuil, hoge gecapitonneerde rugleuning
Kleur beige
Houdt u van eenvoud? U zult zeker verleid worden door de Klarys fauteuil. Deze fauteuil in Scandinavische stijl valt op door zijn eenvoudige ontwerp. Deze fauteuil met hoge rugleuning en naar buiten gerichte poten gaat recht op de punt af. De mooie vulling op de rugleuning van deze fauteuil in Scandinavische stijl geeft hem een zekere charme.

Deze fauteuil is niet alleen stijlvol, hij is ook uiterst comfortabel. Zijn hoge, gewatteerde en licht omhullende rugleuning garandeert een betere ondersteuning van uw rug. De zachte zitting zal u ook een zeker comfort brengen!

Deze Scandinavische fauteuil is zeer resistent dankzij zijn resistente stoffen bekleding, zijn structuur en zijn poten van natuurlijk hout. Het is een zeer comfortabele fauteuil met een uitstekende breuk, die uw huis voor vele jaren zal verfraaien.

Het andere kenmerk van deze goedkope Scandinavische fauteuil is dat hij kan worden aangepast aan elke soort inrichting. Het zal een geweldige aanvulling zijn in uw huis, of het nu een retro of moderne stijl is. Het zal een extra elegantie en verfijning brengen in de bestaande inrichting. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van beige tot rood, geel, taupe en blauw, en ook in het zwart, donkergrijs en paars. Zo kunt u gemakkelijk het exemplaar kiezen dat het best bij uw interieur past.

Laten we het eens hebben over de afmetingen van deze Scandinavische fauteuil. Hij heeft een lengte van 67 cm, een diepte van 75 cm en een hoogte van 100 cm. De afmeting van de zitting is 41x50 cm.

Meer informatie
Kleur beige
Materiaal detail doek doek : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
Afmetingen L67 x P75 x H100 cm Assise H41 x P50 cm
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /1:% 2 x66 x40 cm
Aantal plaatsen 1 plaats
Opslagruimte Nee
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs in het algemeen gevonden 399,00 €

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt