Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€5 aangeboden Voor elke €50 aan aankopen - code : 5OCTOBER50
of €13 korting op elke €100 aan aankopen - Code : 13OCTOBER100

Luxor hoofdeinde 180 cm beige stof

113,00 €

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 10 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 10 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van 54,00 € Andere bezorgmethoden >
Kleuren
Luxor hoofdeinde 180 cm grijze stof Luxor hoofdeinde 180 cm beige stof
Ook verkocht per

Klassiek-chique gestoffeerd hoofdeinde
Kleur beige
Heeft u een lekker groot tweepersoonsbed? Dit 180 cm hoofdbord van Luxor is voor u gemaakt. Het is perfect ontworpen om te passen op de standaard bedbodems met een breedte van 180 cm.

Dit model biedt u de mogelijkheid om uw slaapkamer tegen lage kosten te renoveren. Met zijn eenvoudige, maar verfijnde ontwerp geeft dit bedaccessoire niet alleen een beetje stijl aan uw bed. Het verfraait ook de muur waartegen het wordt geplaatst en voegt een onverwachte decoratieve noot toe.

Zo wordt dit gestoffeerde hoofdeinde een decoratief element op zich! Het is het ideale decoratieve stuk dat u zal helpen om een chique en design sfeer in uw nachtruimte te creëren. Het is verkrijgbaar in zachte, ontspannende kleuren zoals beige, taupe of lichtgrijs.

Zijn solide structuur is ook een van de belangrijkste troeven van dit model. Onder de zachte maar sterke stoffen bekleding schuilt een stevig structuur, vervaardigd uit een combinatie van eersteklas materialen. Dit bedaccessoire zal uw huis nog vele jaren mooi maken!

Met dit gestoffeerde hoofdeinde verandert u de inrichting van uw slaapkamer zonder dat u er veel werk voor hoeft te verrichten. Het kan in een paar minuten worden geïnstalleerd. Plaats het tegen een muur en leun uw bed ertegen om het op zijn plaats te krijgen. Niets is eenvoudiger en sneller!

Meer informatie
Kleur beige
Materiaal detail doek doek : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
Afmetingen L180 x P8 x H120 cm
Afmetingen van het pakket Pakket 1 /1:% 2 x123 x11 cm
Dimensie 180cm
Systeem Vragen
Eenvoudige montage Eenvoudige montage

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt