Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - code : 10SPRING24
of -14% van de 2 gekochte producten - code : 14SPRING2

Burundi ovale tafel met zuilvormige designpoten Sonoma hout

€ 286,00
Aankomst in 12 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 12 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 69,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Burundi ovale tafel met zuilvormige designpoten Sonoma hout en wit Burundi ovale tafel met zuilvormige designpoten Sonoma hout

Ontdek deze moderne en originele tafel
Colours BOIS SONOMA

Onze BURUNDI eettafel van 90x180 cm combineert elegantie en originaliteit en is een uitzonderlijk stuk dat de hedendaagse stijl herdefinieert. Met twee halfronde afgeronde bovenbladen, biedt het een vloeiende, harmonieuze esthetiek die opvalt in elke leefruimte.

De twee kolomvormige poten, versierd met verticale reliëfstrepen, voegen een verfijnde, artistieke dimensie toe aan dit middelpunt van je eetkamer. Hun geraffineerde ontwerp brengt stabiliteit en evenwicht in de tafel en creëert een opmerkelijk visueel evenwicht.

Met zijn royale afmetingen biedt deze tafel een uitnodigende ruimte voor gedenkwaardige maaltijden met familie en vrienden. Zijn aparte look en uitgewerkte details maken het een topkeuze voor wie zowel stijl als functionaliteit zoekt in zijn meubilair.

Onderscheid je interieur met ons originele eettafelontwerp, een perfecte samensmelting van vorm en functie die een vleugje elegantie toevoegt aan elke bijeenkomst.

Meer informatie
Kleur Lichte eik
Materiaal detail Hout Hout : een warm en elegant natuurlijk materiaal, gebruikt voor meubels, vloeren en decoratieve accessoires.
het formulier ovaal
Uitbreidbaar Nee
Opslagruimte Nee
Gigogne Geen
Aantal gasten Maximaal 6 couverts
Afmetingen L180 x P90 x H75
Nettogewicht (kg)47
Afmetingen van het pakket Colis 1/2: 98 x 90 x 188 cm
Colis 2/2: 78 x 40 x 66 cm

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt