Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-12% op alles - code : 12SALE

Verra Transparante Nestbare Salontafel

€ 101,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 13 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 13 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 69,00 Andere bezorgmethoden >

Nestbare salontafel - 3 tafels in één!
Transparante glaskleur

Wilt u de aankleding van uw interieur naar wens veranderen? Kies dan voor deze Verra nesttafel. Deze tafel is een echte ruimtebesparende meubelstuk en stelt u in staat om uw woonkamer "beweging te geven" en deze aan alle situaties aan te passen.

Praktisch en design, deze evoluerende tafel stelt u in staat uw woonkamer in te richten volgens uw huidige behoeften. Als ze niet worden gebruikt, kunnen deze tafels op elkaar worden gestapeld en in een hoek worden geplaatst. Als u bezoek ontvangt, zet u ze in om te profiteren van extra ruimte.

Deze set van drie tafels is gemaakt van glas, wat hun eigentijdse en moderne kant benadrukt. Het glas is speciaal bewerkt om de stevigheid en weerstand te versterken. Als u denkt dat dit meubelstuk kwetsbaar is, heeft u het mis! Deze tafels zullen uw interieur lang decoreren.

Met een afmeting van 45 x 45 cm neemt deze tafel weinig ruimte in beslag. Het neemt nauwelijks ruimte in uw interieur in beslag. Het is het ideale meubelstuk voor wie op zoek is naar een kwaliteitstafel, die een extra vleugje elegantie in uw interieur zal brengen.

Deze design salontafel of liever deze combinatie van design salontafels is erg praktisch. Tabellen met verschillende afmetingen kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Afhankelijk van uw wensen kunt u ze apart plaatsen of combineren om een groter oppervlak te krijgen. De oneindigheid van associaties kent geen grenzen behalve die van uw verbeelding.

Gerelateerde categorieën: Modulaire en verstelbare salontafels, Glazen salontafel

Meer informatie
Kleur doorzichtig
Materiaal detail glas glas : een transparant en breekbaar materiaal, vaak gebruikt voor vitrines, spiegels en decoratieve accessoires.
het formulier Rechthoek / Plein
Uitbreidbaar Ja
Opslagruimte Nee
Afmetingen Grande : L42 x P42 x H42 cm Moyenne : L36 x P36 x H39 cm Petite : L30 x P30 x H36 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 45 x 45 x 45 cm
Prijs in het algemeen gevonden € 199,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt