Luxor Hoofdeinde 160 cm Grijs

€ 107,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 14 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 14 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 49,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Luxor hoofdeinde 160cm Taupe Luxor hoofdeinde 160 cm zwart Luxor Hoofdeinde 160 cm Wit Luxor hoofdeinde 160 cm Beige Luxor hoofdeinde 160 cm Zilver Luxor Hoofdeinde 160 cm Grijs
Andere forma(a)t(en)

Klassiek-chique gestoffeerd hoofdeinde
Kleur GRIJS
Wilt u stijl toevoegen aan uw slaapkamer zonder opnieuw in te richten? Kies voor dit Luxor hoofdbord. Het is perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in uw nachtruimte.

Dit prachtig gestoffeerde hoofdbord is van topkwaliteit. De imitatie bekleding garandeert een hoge weerstand tegen de slijtage van de tijd. De bekleding scheurt niet gemakkelijk.

Dit hoofdbord met een afmeting van 160 cm is voor al diegenen die een beetje fantasie in hun slaapruimte willen brengen. Het past perfect bij de 160 cm brede bedbodems. Dit maakt het ideaal voor een tweepersoonsbed.

Het hoofdbord heeft een eenvoudig ontwerp en past in elk interieur. Of uw interieur nu klassiek of modern is, het zal er altijd in passen. De bekleding is grijs, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals zwart, taupe, wit, bruin en zilver.

Eenvoudig, maar esthetisch, dit Luxor hoofdbord voegt een zeker cachet toe aan uw slaapkamer. Het verandert niet alleen uw bed, maar verfraait ook de muur waartegen het is geplaatst, en wordt zo een integrerend deel van de decoratie van uw nachtruimte.

Een andere sterke punt van dit product is dat de installatie ervan binnen ieders bereik ligt. U hoeft geen groot doe-het-zelf talent te hebben, noch een beroep te doen op een vakman om het te installeren. Plaats het tegen een muur, plaats het bed van uw keuze en u bent klaar!

Gerelateerde categorieen :Houten hoofdbord

Gerelateerde categorieen :Houten bed, Grijs bed

Meer informatie
Kleur grijs
Materiaal detail PU * PU * : afkorting van polyurethaan, een synthetisch materiaal gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en wandbekleding.
Afmetingen L160 x P8 x H120 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 123 x 11 x 163 cm
Dimensie 160 cm
Systeem Vragen
Eenvoudige montage Eenvoudige montage
Prijs in het algemeen gevonden € 249,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt