Grote Chesterfield fauteuil linnen effect beige

€ 219,00

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 9 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 9 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van € 69,00 Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Grote Chesterfield fauteuil van groen fluweel Grote Chesterfield fauteuil blauw fluweel Grote vintage Chesterfield fauteuil Grote Chesterfield fauteuil Taupe fluweel Grote Chesterfield fauteuil van rood fluweel Grote Chesterfield fauteuil van zwart fluweel Grote fluwelen Chesterfield fauteuil Zilver Rode Chesterfield fauteuil Zwarte Chesterfield fauteuil Grote grijze Chesterfield fauteuil Grote witte Chesterfield fauteuil Zilveren Chesterfield fauteuil Grote Chesterfield fauteuil linnen effect beige

De echte Chesterfield fauteuil met stoffen bekleding
Kleur beige

Combineer de bruikbaarheid van stoffen fauteuils met de chique en verfijning van Engelse meubels. Kies voor de Chesterfield fauteuil met linnen effect! Eenvoudig, maar elegant, het zal uw woonkamer zeker sublimeren!

Dit model, zo comfortabel als u wilt, nodigt u uit tot ontspanning. Met zijn nette bekleding en zachte zitting wordt het snel uw favoriete stoel waar u 's avonds na het werk naar toe zult trekken om te ontspannen!

Deze fauteuil met een afmeting van 110 x 55 cm is voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en kwaliteitsvolle fauteuil, die gemakkelijk zal harmoniëren met de algemene decoratie van uw interieur!

Met zijn eenvoudige stijl, met geen ander ornament dan de waaiervormige plooien in de brede armleuningen, zal deze fauteuil ook iedereen aanspreken die op zoek is naar sobere, maar verfijnde meubelen voor hun interieur!

De versterkte structuur is ook een van de sterke punten van dit model. Deze stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en doorstaat de tand des tijds. De stoffen bekleding met linnen-effect is aangenaam voor het oog en voelt zacht aan. Het zal de elegante kant van deze fauteuil versterken en tegelijkertijd zijn robuustheid benadrukken.

Gebruik deze fauteuil om de inrichting van uw woonkamer af te maken en tegelijkertijd de warme en intieme kant van Londense clubs te brengen. Met zijn tijdloze stijl en een vleugje vintage, blijft deze Chesterfied fauteuil tijdloos. Het is een ultra-trendy meubelstuk die uw woonkamer zal transformeren.

Gerelateerde categorieën: Beige fauteuil, Houten fauteuil

Gerelateerde categorieën: Beige bank

Meer informatie
Kleur beige
Materiaal detail doek doek : een flexibel en zacht materiaal, vaak gebruikt voor gordijnen, kussens en kleding.
Afmetingen L111 x P82 x H72 cm
Afmetingen van het pakket Colis 1/1: 82.5 x 66 x 113 cm
Prijs in het algemeen gevonden € 509,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt