Servies voor een bijzondere tafeldecoratie

Menzzo biedt u de mogelijkheid om uw eettafel tijdens uw recepties te sublimeren met zijn serviesassortiment. Ze zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zullen al uw gasten verbazen. Borden, bestek of glazen, u heeft de mogelijkheid om uzelf een receptie aan te bieden die de beste hotels waardig is. Per stuk of in loten verkrijgbaar, je kunt er zelf een maken of alles in één keer kopen! Perfect voor alle gelegenheden: Kerstmis, verjaardagen of gewoon een avondje met vrienden, het servies van Menzzo zal het verschil maken in uw tafeldecoratie. Verkrijgbaar in porselein, keramiek of roestvrij staal, vind ook onze theeserviezen met zijn Engels geïnspireerde kopjes. Om deze tafeldecoratie compleet te maken, kunt u deze zeker vergezellen met een door Menzzo.fr geselecteerd tapijt.


Hoogwaardig servies bij Menzzo.fr

Het hoogwaardige servies dat op Menzzo.fr verkrijgbaar is, is gemakkelijk te onderhouden en beschadigt ondanks het wassen niet. Borden of glazen, zelfs na jaren van gebruik voelt u zich als nieuw. Perfect bij uw grotere maaltijden, laat u verleiden door het originele en moderne servies van Menzzo. De gehele collectie is te vinden in de online catalogus.

Loading...
Filteren
prijs
categorie
kleuren
gratis verzending
beschikbaarheid
forme
materiaal
dimensie
maat
universum
aantal plaatsen
aantal gasten
aantal producten
aantal personen
type/Aantal gloeilampen
type hoek
diameter
bipolart
extensible
hauteur_ajustable
espace_rangement
rangement_type
rangement_equipement
rangement_ouverture
gigogne
assise_matelassee
dossier_matelasse
assise_pivotante
sofa_type
forme_canape
armchair_type
dimension_sommier
bed_elements
bed_type
for_bed
for_angle
type_douille
fournie
entretien
is_electrical
type_attachment
type_rideau
motif_rideau
nb_pieces
piece
mattress_type
coussin_type
removable
luminous
bed_rangement_type
fonctions
approximate_width
approximate_length
approximate_height
emplacement
specificity
facade_type
type_of_product
sold_with
destination
theme
foto afmetingen (cm)
soort bestek
volume
Soort beschaduwing
Soort structuur
Soort accessoire
Opvouwbaar
breedte
diepte
hoogte
power_watts
dikte (mm)
Filteren
Sorteer op :

Goedkoop serviesgoed bij Menzzo.be

Vaak ontoegankelijk, vind goedkoop serviesgoed bij Menzzo. Kwaliteits- en designproducten, zelfs voor de kleinste portemonnees. Ontvang uw gasten in de beste omstandigheden en met een goed gedekte tafel van bord tot glas, zonder het bestek te vergeten. U kunt uw bediening aan tafel ook gebruiken om de thee gewoon op te drinken. Mooie theekopjes zijn verkrijgbaar in porselein voor een ‘zo Brits’ moment. Onze sets zijn verkrijgbaar in sets van 24, 36 of 40 couverts voor grotere recepties. Aarzel niet om ons aanbod designverlichting en spiegels te raadplegen om uw kamer op te fleuren met een designdecoratie .