Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
€18 AANGEBODEN Voor elke €100 aan aankopen - Code: 18FALL100
€20 korting op elke €100 aan aankopen van de 2 gekochte producten - Code: 20FALL2

Servies voor een bijzondere tafeldecoratie

Menzzo biedt u de mogelijkheid om uw eettafel tijdens uw recepties te sublimeren met zijn serviesassortiment. Ze zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zullen al uw gasten verbazen. Borden, bestek of glazen, u heeft de mogelijkheid om uzelf een receptie aan te bieden die de beste hotels waardig is. Per stuk of in loten verkrijgbaar, je kunt er zelf een maken of alles in één keer kopen! Perfect voor alle gelegenheden: Kerstmis, verjaardagen of gewoon een avondje met vrienden, het servies van Menzzo zal het verschil maken in uw tafeldecoratie. Verkrijgbaar in porselein, keramiek of roestvrij staal, vind ook onze theeserviezen met zijn Engels geïnspireerde kopjes. Om deze tafeldecoratie compleet te maken, kunt u deze zeker vergezellen met een door Menzzo.fr geselecteerd tapijt.


Hoogwaardig servies bij Menzzo.fr

Het hoogwaardige servies dat op Menzzo.fr verkrijgbaar is, is gemakkelijk te onderhouden en beschadigt ondanks het wassen niet. Borden of glazen, zelfs na jaren van gebruik voelt u zich als nieuw. Perfect bij uw grotere maaltijden, laat u verleiden door het originele en moderne servies van Menzzo. De gehele collectie is te vinden in de online catalogus.

Loading...
Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte

Zoeken op categorie :

  • Tafels, salontafels
  • Stoelen, krukken
  • Banken, fauteuils
  • Bedden, hoofdeinden
  • Meubels, opslag
  • Verlichting
  • Keuken, badkamer
  • Kinderen
  • Decoratie, textiel
Zoeken op promo :
Filteren
Sorteer op :

Goedkoop serviesgoed bij Menzzo.be

Vaak ontoegankelijk, vind goedkoop serviesgoed bij Menzzo. Kwaliteits- en designproducten, zelfs voor de kleinste portemonnees. Ontvang uw gasten in de beste omstandigheden en met een goed gedekte tafel van bord tot glas, zonder het bestek te vergeten. U kunt uw bediening aan tafel ook gebruiken om de thee gewoon op te drinken. Mooie theekopjes zijn verkrijgbaar in porselein voor een ‘zo Brits’ moment. Onze sets zijn verkrijgbaar in sets van 24, 36 of 40 couverts voor grotere recepties. Aarzel niet om ons aanbod designverlichting en spiegels te raadplegen om uw kamer op te fleuren met een designdecoratie .

Filteren
prijs
Kleuren
Categorie
Promotie
Beschikbaarheid
Forme
Material
Dimensie
Universum
Aantal plaatsen
Aantal gasten
Aantal producten
Aantal personen
Type/Number of bulbs
Type hoek
Diameter
Bipolart
Breedte
Diepte
Hoogte
Filteren