Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Zwart

633,00 €
-17% 525,00 €

Maximaal 100 tekens

Aankomst in 2 Weken
Dit item komt binnen ongeveer 2 week (en) aan bij het depot. De bezorgtijd bij u thuis wordt binnen deze termijn niet meegerekend. Meer informatie
Verzending: van 109,00 € Andere bezorgmethoden >
Kleuren + info
Rechterhoekbank met opklapbare hoofdsteunen Alfa Fabric Bouclette Cream Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Velvet Groen Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Velours Roze Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Velours Taupe Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Fabric Grijs Hoekbank met opklapbare hoofdsteunen Alfa Stof Beige Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Wit Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen Alfa Zwart
Andere forma(a)t(en) :

zComfortabele hoekbank met verstelbare hoofdsteunen
De kleur zwart
Denkt u dat de ideale bank een comfortabele bank is? De Alfa hoekbank is de perfecte keuze. Deze bank is uitgerust met opklapbare hoofdsteunen. Dit betekent dat u de hoofdsteun hoger of lager kunt zetten, zodat uw hoofd meer of minder rechtop kan worden gehouden, afhankelijk van uw wensen. De armleuning, die ook kan worden verhoogd, optimaliseert ook uw comfort.

Dit model van hoekbank is ook zeer elegant. Het eenvoudige maar verfijnde ontwerp geeft het een chique en verfijnde uitstraling waarnaar u op zoek bent! Dit model past perfect in alle moderne en klassieke interieurs. Hij is ook verkrijgbaar in lichtere kleuren zoals grijs en wit.

Deze design hoekbank is ook zeer stevig. De structuur is gemaakt van een selectie van materialen die bekend staan om hun grote robuustheid.

Een andere pluspunt van deze Alfa hoekbank is de PU bekleding. Dit materiaal is even elegant en bestendig als leder, maar gemakkelijker te onderhouden. Dit betekent dat u een bank krijgt die verfijnd, duurzaam en vooral gemakkelijk dagelijks te onderhouden is.

U wilt een robuuste bank die breed genoeg is om de hele gezin comfortabel te laten zitten tijdens filmavonden? Deze hoekbank zal uw verleiden. Hij heeft een lengte van 260 cm, een diepte van 163 cm en een hoogte van 72 cm. Hij is dus breed genoeg om plaats te bieden aan 5 volwassenen.

Het laatste sterke punt van dit model bank is de aanwezigheid van een meridiaan waardoor u comfortabel kunt gaan liggen voor een moment van pure ontspanning.

Gerelateerde categorieën: 5-zitsbank , Kunstleer bank, Zwarte bank

Gerelateerde categorieën: Zwarte hoekbank

Meer informatie
Kleur zwart
Materiaal detail PU * PU * : afkorting van polyurethaan, een synthetisch materiaal gebruikt voor meubels, decoratieve accessoires en wandbekleding.
Aantal plaatsen 5 zetels
Afmetingen L260 x P163 x H72 cm Profondeur d'assise 50cm
Nettogewicht (kg)82.48
Afmetingen van het pakket Colis 1/2: 77 x 35 x 187 cm
Colis 2/2: 77 x 53 x 165 cm
Prijs in het algemeen gevonden 990,00 €

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt